Parvekelasihuolto 

 

Tarjoamme taloyhtiöille parvekelasihuoltoja. Parvekelasihuolto helpottaa lasien käyttöä ja lisää turvallisuutta niin parvekkeella kuin parvekkeen alla, pihamaalla. Lasitukset ovat joskus hyvin heikosti kiinni lasilistoissa, ja lasin putoamisvaara on todellinen. Mukavuutta lisää kevyempi käyttäminen, ehjät osat ja parempi tiiveys. Huollossa tehdään tavallisesti alla olevat toimenpiteet, mutta kohteesta riippuen tarjous voi sisältää muutakin, tai olla sisältämättä kaikkia listassa olevia toimia. Tarjous tehdään kohteen mukaan:

 Reunatiivisteiden vaihto

Seinälukon vaihto

Kiinnitysten, saranoiden ja ohjaimien tarkastus ja kiristys

Avausmekanismin tarkastus

Alatiivisteiden tarkastus

Alapeitekilven tarkastus

Säädöt ja voitelut

Osien vaihto tarpeen mukaan, laskutetaan erillisen hinnaston mukaisesti

 

 

Parvekelasit ja kaiteet

 

Luxio parvekelasit ja kaiteet ovat suomalaista huipputuotantoa. Erittäin jämäkkä ja varmatoiminen parvekelasitus tuo mukavuutta ja turvaa parvekkeellesi. Saat lähimmän ulkotilasi hyötykäyttöön. 

Luxio kaide tuo taloosi näyttävyyttä ja turvallisuutta. Nykyaikaiset lasialumiinikaiteet antavat uutta ulottuvuutta arkkitehtoniseen ilmeeseen. CE-merkitty laadukas ja lähes ikuisuuden kestävät materiaalit ovat luonnon kannalta paras ratkaisu. 

 

 

Terassilasit ja lasikatot

 

Luxion valikoimista löytyvät Suomen parhaat terassilasituotteet. Valittavanasi on perinteisestä liukuovesta pystypuitteettomaan parvekelasityyppiseen terassilasiin. Luxio lasikattorunko on taatusti kestävä ja näyttävä ratkaisu. Lasin läpi voit ihailla tähtitaivasta. Lasikatto kestää helposti kävelemisen ja siksi voit huoletta huoltaa kattoasi myös yläpuolelta. 

 

Parvekekaihtimet

 

Luxio parvekekaihtimet ovat alan ykköstuotteita. Tarjoamme vain hyväksihavaittuja ratkaisuja ja parvekkeelle alunperin valmistettuja tuotteita. Tuomme tähän erikoistuotekategoriaan aikaisempien ratkaisujen lisäksi uuden tuotteen. Yhteistyökumppanimme kanssa luotu tuote tulee olemaan kaihdintyyppinsä ykköstuote. 

 

 

Ikkunat ja ovet

 

Suomalaiset ikkunat ovat maailmanparhaita ja siksi Luxio ikkunat valmistetaan Suomessa. Laadukkaat materiaalit, erinomainen ammattitaito valmistuksessa ja tiukka laadunvarmistus takaavat parhaan lopputuloksen. Huippuunsa hiottu tehokkuus ja hyvä suunnittelu antavat myös kustannustehokkuuden. Siksi tuotteemme on laadukas, mutta edullinen

 

 

Terassinpohjat ja lattia

 

Terassipohjien valmistajia on kesällä vaikea löytää. Siksi haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaispaketteja. Näin helpotamme kustannusten hallintaa ja autamme asiakasta saamaan lasiterassille varmasti sopivan terassinpohjan.