050 551 9543 myynti@luxio.fi

Meistä

Luxio Oy

Luxion tuotevalikoimaan kuuluvat parveke- ja terassilasit, lasikatot, terassinpohjat, ovet, ikkunat sekä kaiteet. Palveluvalikoimaamme kuuluu mm. parvekelasi- ja ikkunahuolto. Asiakkainamme on taloyhtiöitä, isännöitsijöitä, saneerausliikkeitä, julkisivu-urakoitsijoita sekä kotitalouksia. Toimimme lähes koko Suomen alueella.

Kokeneita ammattilaisia

Luxion tiimi koostuu kokeneista ammattilaisista. Tavoitteenamme on parantaa asiakkaidemme kiinteistöjen, ja sitä kautta asukkaiden elämän laatua. Taustallamme on vuosien kokemus parveke- ja terassilasialalta, parvekekaihtimien myynnistä ja asentamisestä, kuten myös ikkunoista ja ovista. Voit luottaa siihen, että tarjoamme sinulle toimivimmat ratkaisut, ja että asentaja asentaa tuotteesi ammattitaidolla. Tuotteemme on lisäsi valmistettu eettisesti luontoa kunnioittaen.

Laadukkaat tuotteet

Luxion tarina on jatkoa Lasimyynti T. Tolvasen ja Luxkaihdin Oy:n liiketoiminnalle. Uusin voimin perustettu tuotemerkki kunnioittaa vanhaa, mutta on nykyaikainen ja laajempi. Luxio-tuotemerkissä yhdistyy elintason kohotus, mutta myös taloudellisuus. Luxion avulla voit säästää luontoa ja taloyhtiön rahaa, ja samanaikaisesti parantaa viihtyvyyttä ja kohottaa elintasoa.

Ota yhteyttä

050 551 9543

Teemme terasseja ja lasituksia ympäri vuoden

Ota yhteyttä

Puhelin

050 551 9543

Sähköposti

myynti@luxio.fi

Laskutus ja muut asiat

info@luxio.fi

Asiakaspalvelupisteet

Länsi1-kauppakeskus, Turku

Postiosoite

Luukkaanrinne 3, 53300 Lappeenranta

Y-tunnus

2860713-8

Jätä viesti

6 + 6 =